De dag om bye bye te zeggen is aangebroken.

Blijf op de hoogte en volg Veronique

03 Oktober 2017 | Nederland, Schiphol

Lieve allemaal,

Vandaag is het dan zover het vertrek uit Nederland. De afgelopen week leek net een rollercoaster. Afscheid moeten nemen van die lieve kinderen, collega's, familie en vrienden. Ik heb het niet vaak droog kunnen houden, maar het is voor een goed doel. Ik ga daar mensen helpen die meer hulp kunnen gebruiken dan wij hier en daar horen tranen bij. Nu zit ik hier op Schiphol te wachten op mijn vliegtuig naar Cairo waar ik 2 en een half uur moet wachten om door te vliegen naar Johannesburg, waar ik opgehaald word door Fred en dan Koki(vriendinnetje uit sa) weer ga zien! Het is gelukkig allemaal gelukt met mijn bagage, maar 23kg meenemen voor een jaar is best weinig. Nu sjouw ik wel een zware backpack mee die gelukkig niet gewogen is hahah. Jullie zullen eerst niet zoveel horen van mij want ik zit eerst een week bij Koki en daarna brengt ze me naar Lesotho. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in ( het word daar zomer) en ik hoop dat jullie mijn verhalen zullen lezen en ook leuk vinden;)

• 03 Oktober 2017 - 15:55

Dagny:

Heel veel plezier en succes daar! Maak mooie herinneringen.

• 04 Oktober 2017 - 09:33

Henk, Jolanda En Dennis:

Veronique,
    Hier vanuit het zonnige Kos wensen wij jou heel veel plezier en vinden het knap dat jij dit doet.

Groet,

P.s. We zullen je zeker volgen.

• 04 Oktober 2017 - 21:07

Gerhard:

Hoop dat je een voorspoedige reis hebt gehad. Heel veel succes en plezier daar. Mooi en hopelijk ook dankbaar werk!